|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 26 de setembre de 2013

Nou semàfor a la carretera de Dosrius, al barri del Poble Sec

Regularà la circulació a la cruïlla amb el carrer Rifanyes.
Dilluns vinent començaran les obres d'instal·lació d'un nou semàfor a la carretera de Dosrius, a l'alçada del carrer Rifanyes. El nou semàfor servirà per regular la circulació en aquest encreuament i, juntament amb la rotonda que s'està construint a l'alçada del carrer d'Isaac Albéniz, millorarà la fluïdesa del trànsit i la seguretat al barri del Poble Sec.

Les obres del semàfor que comencen dilluns comportaran l'eliminació del carril d'aparcament actual de la carretera de Dosrius per tal de fer un carril de gir a l'esquerra pel carrer Rifanyes, en direcció al nou supermercat. Aprofitant l'obra, l'Ajuntament soterrarà la línia de telefonia aèria actual de la vorera oest de la carretera de Dosrius, entre els carrers Rifanyes i Alcoll. Per garantir la seguretat i evitar problemes de mobilitat, mentre durin les obres es col·locarà un semàfor provisional que donarà pas alternatiu al trànsit de la carretera. En finalitzar l'obra el carrer Rifanyes canviarà de sentit de circulació en direcció oest (del c. Mataró a l'av. de Catalunya).

La construcció de la rotonda i la instal·lació del semàfor formen part del pla de millora dels accessos al municipi. Ambdues actuacions no tenen cap cost per l'Ajuntament, ja que estan finançades per les empreses Mercadona, que està construint un supermercat molt a prop, i BP, propietària de la nova benzinera.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: