|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimecres, 23 de novembre de 2011

Nou projecte del Consell d'Infants de Cardedeu

Els nous consellers i conselleres es presentaran aquest divendres, a les 17 h, a l'Ajuntament.
El Consell d'Infants de Cardedeu ha renovat el seu projecte i ha introduït canvis en la organització i en el funcionament. Aquest curs els consellers fan sisè de primària i primer d'ESO i no han estat escollits pel seu grup de classe, sinó que els 20 representants són infants i joves que s'han presentat com a voluntaris per a formar-ne part. Els nous consellers i conselleres es presentaran en un acte que tindrà lloc aquest divendres 25 de novembre, a les 17 h, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament, que servirà també per acomiadar els antics consellers.

Pel que fa al funcionament, a partir d'aquest curs es treballarà per temes o per projectes. En concret, enguany es treballarà amb els mitjans de comunicació locals, una feina que tindrà continuïtat durant tot l'any i que es presentarà a l'equip de govern a final de curs. També ha canviat el lloc de trobada: les reunions es faran a la Tèxtil Rase el segon dijous de cada mes. Aquest curs també es potenciarà el bloc creat recentment i que ha de servir d'intercanvi d'informació i consulta dels consellers i conselleres (http://onlineconsell.blogspot.com).

El Consell d'Infants és l'òrgan de participació on els nois i noies poden expressar les seves opinions i els seus interessos en tots aquells assumptes de la vida del municipi que els afecten. El Consell d'infants és, doncs, un espai de participació política dels infants amb conseqüències i efectes educatius, i que té per missió principal la presa de poder per expressar la seva opinió, les seves propostes i les seves demandes com a ciutadans.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: