|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dilluns, 7 de juny de 2010

Nou persones es beneficien de millores d'accessibilitat d'habitatges per a la gent gran

Sis habitatges de persones majors de 65 anys de Cardedeu s'han arranjat per millorar-ne l'accessibilitat, i 3 domicilis més estan en procés.

En concret, s'han instal·lat ajudes tècniques i s'han fet reformes bàsiques, com la substitució de banyeres per plats de dutxa als lavabos.

Aquestes millores estan incloses al programa d'arranjament d'habitatges per a la gent gran impulsat per la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu millorar l'accessibilitat dels domicilis d'aquest col·lectiu i promocionar la seva autonomia personal en l'habitatge. Al mateix temps, el programa també promou l'ocupació de persones en atur o en procés d'inserció sociolaboral.

L'arranjament dels 9 habitatges està finançat en un 66,7% per la Diputació de Barcelona i el 33,3% restant per la regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: