|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dilluns, 1 de juny de 2015

Nou espai lúdic i de salut per a la gent gran a la plaça Frederica Montseny

La nova instal·lació permet fer un circuit d'exercicis per afavorir i millorar les condicions físiques.
Cardedeu compta amb un nou espai lúdic i de salut especialment destinat a la gent gran a la plaça Frederica Montseny, al Poble Sec. Es tracta d'una estructura amb diferents mòduls d'activitat que formen un circuit que permet treballar les facultats físiques i sensorials de la gent gran i, a la vegada, permet l'ús per part d'infants i altres col·lectius. Aquest és el segon espai d'aquestes característiques que s'instal·la a Cardedeu, el primer està ubicat dins les instal·lacions esportives.

La instal·lació facilita la pràctica d'exercicis suaus, especialment dissenyats per afavorir les condicions físiques de la gent gran i contribuir així a augmentar-ne l'autonomia personal i el benestar. També està certificat per a ús infantil i és adequat perquè les dones embarassades hi puguin fer un exercici lleuger que les ajudi a trobar-se bé. Com que es tracta d'un equipament avalat pel Col·legi de fisioterapeutes i que compleix el codi d'accessibilitat, el poden utilitzar igualment les persones amb mobilitat reduïda, tant les que va n en cadira de rodes, com aquelles que van amb caminador o bastó. A més, el seu disseny està pensat perquè a les persones cegues o amb baixa visió els sigui fàcil de resseguir el circuït a través d'elements diferenciables pel tacte. També és especialment idoni per a l'ús de persones amb discapacitat psíquica.

L'espai lúdic i de salut per a la gent gran forma part del "Programa de mobiliari urbà" de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu fomentar un espai públic de qualitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: