|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimecres, 14 de gener de 2015

Nou arbrat als parcs de la Serreta i els Pinetons

Els parcs dels Pinetons i de la Serreta han canviat de fisonomia amb la plantació de nou arbrat.

Al parc de la Serreta, s'han plantat prop de 40 arbres amb l'objectiu de dotar l'espai de més ombra, sobretot al voltant de la zona de l'amfiteatre. Les espècies escollides són tant des d'aquelles més autòctones i uniformes amb l'entorn com roure i alzines, com d'altres de copa més generosa i abundant com les sòfores i els lledoners.

Al parc dels Pinetons s'hi ha plantat 20 pins d'aproximadament 6 metres repartits en les zones amb més clarianes, amb la finalitat de rejovenir el parc i mantenir l'aspecte de bosc urbà.

D'altra banda, s'ha embellit l'entrada sud de Cardedeu amb l'enjardinament de la nova rotonda, on també s'hi ha instal·lat l'escultura "Vessants", obra de l'escultora Glòria Ortega, a través de la qual es vol transmetre la força, la unitat dels pobles i de les persones que hi viuen, i que representa una al·legoria del Montseny i el Corredor. El parterre lateral de la rotonda també s'ha condicionat amb la plantació de diferents espècies arbòries, com una alineació de pollancres i tres grans cedres en forma de cercle.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: