|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 2 d'agost de 2012

Nits de pel·lícula amb el 20è Cicle de cinema a la fresca

Serà del 6 al 9 d'agost a la plaça de Sant Corneli
El Cicle de cinema a la fresca, previ a la Festa Major, arriba a la seva vintena edició amb quatre propostes, totes a la plaça de Sant Corneli a les 10 de la nit. Cadascú ha de portar la seva cadira, i en cas de pluja, la projecció es farà a l’Esbarjo.

• Dilluns 6 d’agost
Les aventures de Tintín. El secret de l’unicorn

Tintín compra la maqueta d'un vaixell, l'Unicorn, per regalar-lo al capità Haddock. Però, ben aviat, uns individus es mostren molt interessats en adquirir-lo.

• Dimarts 7 d’agost
Res a declarar
Dia 1 de gener de 1993: data de la creació de l'Eurozona. Dos agents de duanes -un belga i un francès- s'assabenten que els seus llocs a la frontera dels seus respectius països són a punt de desaparèixer. Per a Ruben Vandervoorde, l'agent de duanes belga, la francofòbia és una tradició familiar. L'agent francès Mathias Ducatel és enemic declarat d'en Ruben i està secretament enamorat de la seva germana. Per a sorpresa de tots, en Mathias i en Ruben obliden les seves antigues picabaralles i decideixen treballar junts, pentinant les carreteres rurals frontereres amb un vehicle especial de les duanes internacionals: un Renault 4L a punt d'anar al desballestament.

• Dimecres 8 d’agost
Prèvia al Festival Cardoterror VII que tindrà lloc del 25 al 28 d’octubre a l’Esbarjo,
enguany dedicat als DOCTORS MALIGNES.
El jovencito Frankenstein

El jove Dr. Frederick Frankenstein (Gene Wilder), un  neurocirurgià de nordamericà, tracta d’escapar de l’estigma deixat pel seu avi, que va crear anys enrere una horrible criatura, però quan hereta el castell de Frankenstein i descobreix un estrany manual científic al qual s’explica pas a pas com donar vida a un cadàver, comença a crear el seu propi monstre. Ajudat pel geperut Igor (Marty Feldman) i Inga (Teri Garr), el doctor crea un ésser (Peter Boyle) amb l’únic propòsit de ser estimat.

• Dijous 9 d’agost
Criadas y señoras

"L'home blanc domina, l'home negre serveix". Mississipí, anys 60. Una jove blanca torna de la universitat i decideix convertir-se en escriptora. Per això vol entrevistar dones negres que s'han passat la vida servint a bones famílies. La investigació la durà a adonar-se de la discriminació que pateix la població afroamericana.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: