|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Serveis

Dimarts, 11 de juny de 2013

Neteja periòdica dels carrers de Cardedeu amb aigua a pressió

Es fa servir aigua no potable de la riera de Vallforners.
El nou contracte de neteja viària que presta l'empresa Concesionaria Barcelonesa des de l'1 de febrer inclou el servei de baldeig (aiguabatre) als carrers municipi, que consisteix en netejar-los fent servir un equip especial d'aigua a pressió amb un vehicle cisterna que permet desincrustar la brutícia acumulada al paviment. Es neteja tant la calçada com la vorera, tot i que si hi ha cotxes aparcats es neteja només la calçada per evitar molèsties. S'utilitza aigua no potable de la riera de Vallforners.

Un cop per setmana es netegen amb el sistema de baldeig els carrers de l'Estalvi, el centre i el Poble Sec, els barris amb més densitat de població. Cada quinze dies s'actua als altres barris de Cardedeu, amb menys concentració d'habitants.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: