|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dilluns, 22 de maig de 2017

Miquel Comas i Clusellas rep el Premi d'Honor Tomàs Balvey

Miquel Comas i Clusellas ha rebut VII Premi d'honor Tomàs Balvey que té per objectiu donar a conèixer les aportacions d'homes i dones que, de maneres molt diverses, han contribuït i contribueixen en la preservació i divulgació del patrimoni, aconseguint que el Museu de Cardedeu sigui un referent com a museu de benestar i salut.

El premi s'ha lliurat a Miquel Comas per la seva aportació en la recerca i la divulgació de la història de Cardedeu i la seva vinculació al llarg dels anys al Museu Arxiu Tomàs Balvey.

L'acte, al qual hi van assistir una cinquantena de persones, va ser presidit per l'alcalde, Enric Olivé, i la regidora de Desenvolupament Local, Núria Hernandez. També va comptar amb la presència d'Antoni Giner i Josep Castells, membres de la Comissió Assessora del museu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: