|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dilluns, 23 de novembre de 2015

Millores a la placeta d'entrada a l'escola can Manent

L'actuació té com a objectiu millorar la seguretat i l'accessibilitat del recorregut de casa a l'escola, dins el projecte Camins escolars. La vorera del carrer Lluís Vives, d'accés a l'escola Granés, ja s'ha ampliat amb la mateixa finalitat.
Avui 23 de novembre comencen les actuacions al voltant de l'escola Can Manent en el marc del projecte Camins escolars per millorar els recorreguts de casa a l'escola i fer-los segurs i accessibles, pas previ a la implantació del "bus a peu".

En concret, es millorarà la ubicació i distribució dels elements de la placeta d'entrada a l'escola. Les jardineres actuals es desplaçaran al carrer Arquitecte Gaudí, dues a l'inici amb la intersecció del carrer Llinars, i dues més al tram de carrer restant. Els aparcabicicletes es canviaran de lloc i se'n col·locaran 10 a l'espai entre les jardineres, i a l'espai que quedarà lliure s'hi instal·laran tres bancs de manera provisional. Per seguretat a les entrades i sortides de les escoles i per evitar la pols als veïns, el camí de sorra de Can Manent quedarà tallat al trànsit. Més endavant és previst instal·lar una font a la placeta d'entrada a l'escola i plantar-hi arbres. Les obres aniran a càrrec de la brigada municipal.

D'altra banda, ja han finalitzat les obres d'ampliació de la vorera oest del carrer Lluís Vives, a tocar de l'escola Ramon Macip-Dolors Granés per fer-la accessible en tota la seva amplada.

Fins a finals d'any, es faran obres de millora als accessos de totes les escoles de Cardedeu. Emmarcades en els projectes de millora de mobilitat sostenible i segura "A Cardedeu, en bici i a peu!", s'han presentat a la comissió de mobilitat interescolar formada per les AMPA i AFA de totes les escoles del municipi, que també han participat en la millora de les propostes. També s'han traslladat a les direccions dels centres per garantir la màxima participació de tots els agents implicats en el resultat final.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: