|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Urbanisme

Divendres, 22 de novembre de 2013

Millora dels camins rurals entre Cardedeu i les Franqueses

Les obres comencen el dimecres 27 de setembre, s'allargaran 2 mesos i comportaran el tall de trànsit de l'av. de Sant Hilari, entre el camí de Sant Hilari i el passeig de la Font dels Oms.

El dimecres 27 de novembre comencen les obres per millorar els camins rurals entre les Franqueses del Vallès i Cardedeu. Aquestes obres, subvencionades pel PUOSC, es divideixen en dos trams:

- Tram 1: Camí de Sant Hilari, des de la cruïlla amb l’av. de Sant Hilari fins al límit del terme municipal de les Franqueses del Vallès. Té una longitud de 2.512 m. L’actuació projectada consisteix en l’esbrossada dels marges, cosa que facilitarà el pas dels vehicles del veïnat i l’aigua en cas de pluja.

- Tram 2: Avinguda de Sant Hilari, entre el camí de Sant Hilari i el passeig de la Font dels Oms. Té una longitud de 218 m. L’actuació projectada consisteix en la pavimentació de la calçada amb asfalt, la construcció de cunetes al costat nord i una vorera al costat sud, i la instal·lació d’enllumenat públic. Aquestes obres milloraran la circulació de vehicles i persones.
 

És previst que les obres durin dos mesos aproximadament. Durant tot aquest temps el tram 2 (av. de Sant Hilari, entre el camí de Sant Hilari i el passeig de la Font dels Oms) quedarà tallat al trànsit, per la qual cosa els vehicles hauran de circular pel passeig de la Font dels Oms i pel carrer Turó de la Penya. Els veïns amb guals afectats sempre podran accedir a peu al seu habitatge, i amb vehicle dependrà de la fase en què es trobi l’actuació. L’encarregat de l’obra parlarà amb cada veí afectat per causar les mínimes molèsties.
 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: