|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dilluns, 22 de febrer de 2016

Millora de la seguretat viària a la cruïlla de la carretera de Cànoves amb l'avinguda Eduard Corbella i el carrer Pau Casals

Les voreres s'ampliaran i els carrils de circulació es faran més estrets, a més d'acostar els semàfors i els passos de vianants a la cruïlla. Les obres van a càrrec de la Diputació de Barcelona, propietària del vial.
La Diputació de Barcelona està fent obres de millora de la seguretat viària a la cruïlla de la carretera de Cànoves (BV-5108) amb al carrer de Pau Casals i l'avinguda d'Eduard Corbella, dins el nucli urbà de Cardedeu. L'actuació pretén millorar la seguretat de la cruïlla millorant la visibilitat dels passos de vianants i reduint la velocitat dels vehicles.

Aquesta actuació, que compta amb un pressupost de 59.314 euros i un termini d'execució de dos mesos, suposarà modificar la configuració de la cruïlla mitjançant l'ampliació de les voreres, l'estretament dels carrils de circulació i l'aproximació dels semàfors i dels passos de vianants. També es completarà la semaforització dels passos de vianants de les travesseres en el tram de doble sentit, mantenint el mateix cicle i les fases semafòriques actuals.

Actualment aquesta cruïlla està regulada per semàfors i els vehicles poden efectuar tots els moviments de gir a dreta i esquerra. Els semàfors i els passos de vianants estan allunyats de l'encreuament, cosa que dificulta la visibilitat als conductors mentre efectuen el gir. També s'ha detectat que el pas de vianants de la carretera no té els semàfors per a vianants corresponents, amb el consegüent risc d'accidentalitat.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: