|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dilluns, 13 de juliol de 2009

Milers de persones omplen l'avinguda al pas del Tour

Entre 5.000 i 6.000 persones van omplir ahir l'avinguda del Rei en Jaume de Cardedeu per veure des de primera línia als millors ciclistes del món que participen al Tour de França.
La prova ciclista va travessar el municipi sense incidents, enmig de l'entusiasme dels milers de cardedeuencs, de persones de poblacions veïnes i d'altres provinents d'altres països, com francesos, anglesos o danesos que es van acostar al nostre municipi per veure els ciclistes de ben a prop.

A diferència de Barcelona (que ha pagat un milió d'euros per a tenir una sortida i una arribada del Tour) o de Girona (que n'ha pagat 200.000), el pas del Tour per Cardedeu no ha tingut cap cost per l'Ajuntament excepte els derivats de qüestions organitzatives. En aquest sentit, els costos directes s'han limitat a uns 1.500 euros per qüestions d'informació a la població, de la contractació d'un reportatge fotogràfic i del dinar dels voluntaris. La resta dels costos són les hores de feina del personal de l'Ajuntament.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: