|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimarts, 14 de gener de 2014

Més seguretat al tram urbà de la carretera de Cànoves amb la col·locació d'elements reductors de velocitat

A petició de l’Ajuntament de Cardedeu, la Diputació de Barcelona ha fet un estudi amb l’objectiu de millorar la seguretat viària a la carretera de Cànoves, al tram urbà entre la plaça de la Porta Oberta i el passeig de Pau Casals.

Per tal de disminuir la velocitat dels vehicles, es col·locaran tres elements reductors de la velocitat i que milloraran la seguretat: una esquena d’ase entre els carrers Josep Rosàs i Taberner i Pau Fort i Bartrés; un pas elevat de vianants entre els carrers Convent i Terrassa; i, una esquena d’ase entre Escultor Clarà i Sabadell. És previst que aquests elements es col·loquin durant aquest any. La instal·lació d’aquestes mesures pacificadores del trànsit tenen un cost de 14.500 euros, que assumirà al 100% la Diputació de Barcelona.

Aquesta actuació s’afegirà a les millores que ja s’han fet en aquesta zona del municipi, com la urbanització de l’avinguda de Sant Hilari, entre el camí de Sant Hilari i el passeig de la Font dels Oms, o el recent asfaltatge del carrer Sabadell.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: