|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dilluns, 30 de juliol de 2012

Més de 150 persones inscrites a la borsa de treball troben feina

El primer semestre d'aquest any 156 persones inscrites a la borsa de treball municipal han trobat feina. D'aquestes, 28 han estat ofertes gestionades pel servei d'orientació professional.
Durant aquest temps hi ha hagut 175 noves incorporacions a la borsa de treball, que ara compta amb 935 usuaris actius. També s’ha contactat amb 58 noves empreses.

S’ha orientat i s’ha fet seguiment a 217 persones, i el Club de Feina ha registrat 2.170 visites de 425 usuaris. Durant aquests mesos el servei ha gestionat 44 ofertes de feina, gràcies a les quals 28 persones han trobat feina.Càpsules ocupacionals per al desenvolupament professional


Dins les accions formatives que ofereix el Club de Feina, a la tardor es faran dues càpsules ocupacionals per al desenvolupament professional. La finalitat d’aquesta acció formativa és poder aportar elements a les persones que estan inscrites a la borsa de treball per tal d'ajudar-los a definir el seu objectiu professional.

Les càpsules tindran una durada de 12 hores, distribuïdes en tres sessions de 4 hores, en les quals es treballarà l’autoconeixement, el balanç personal i professional i la definició de l’objectiu professional. Es realitzarà una càpsula a l’octubre i una altra al novembre, i cadascuna té una capacitat de 15 participants.

Els interessats s’hauran de dirigir a la Mongia i demanar per Dolors Herrera.
Més Informació
Enllaç Club de Feina

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: