|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Divendres, 19 de febrer de 2016

Més de 1.000 infants de les cinc escoles de Cardedeu participen al Cros escolar

En aquesta ocasió, l'activitat s'ha desenvolupat sense separar l'alumnat entre nens i nenes, fomentant la igualtat en la pràctica de l'esport.
L'alumnat de 1r a 4t de primària de les cinc escoles de Cardedeu ha participat aquest matí al Cros escolar que tradicionalment se celebra al parc de Pompeu Fabra organitzat pel Patronat d'Esports.

Al llarg del matí els 1.040 infants participants han fet diverses curses per grups d'edat, enguany amb la novetat que no s'han separat per sexes. Nens i nenes han corregut la cursa plegats. La mesura s'ha establert per corregir la innecessària segregació per sexes i amb la intenció de promoure la igualtat entre persones sense discriminacions, una voluntat que ja es recull també al Pla Estratègic de Subvencions de 2016, aprovat al Ple Municipal del passat gener.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: