|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimecres, 30 de setembre de 2015

Lourdes Fisa exposa al cicle Cardedeu amb l'Art Vigent 2015

L'artista presenta la seva obra amb l'exposició "1,2,3 comença el joc", on convida a l'espectador a jugar amb i a partir de la seva creació.
El cicle Cardedeu amb l'Art Vigent obre la programació d'enguany amb l'artista Lourdes Fisa i la seva obra. L'exposició "1,2,3 comença el joc" s'inaugurà aquest divendres 2 d'octubre, a les 19 h, i omplirà les sales del Museu Arxiu Tomàs Balvey fins el 6 de març de 2016.

Lourdes Fisa busca, investiga i es mou per diferents suports com el vidre, la fusta, la tela o el paper on juga amb diferents tècniques i hi conviuen la pintura, el gravat i les textures i el collage. Un collage que ho amalgama tot i alhora és també un collage d'idees, de tècniques i d'obres. Al llarg de l'exposició, l'artista convida al visitant a jugar amb i a partir de les seves obres.

Lourdes Fisa (Corbera de Llobregat 1964) viu i treballa a Manresa. És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l'especialitat de gravat i estampació, i amplia estudis de postgrau de gravat a Alemanya i, posteriorment, estudis als Estats Units. Ha exposat a ciutats com Barcelona, Manresa, Chicago o Londres, entre d'altres.

Cardedeu amb l'art vigent, des del seu origen, és un programa pensat per afavorir l'exposició d'art contemporani a Cardedeu, i consolidar-se com a referent en l'àmbit comarcal, però també, i molt especialment, per utilitzar-lo com a recurs pedagògic, per a grans i petits, amb la intenció d'afavorir l'aprenentatge dels llenguatges creatius actuals i la comunicació plàstica entre públic i artista.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: