|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dijous, 31 d'agost de 2017

L'ORGT reobrirà les seves portes el 18 de setembre a Mas Riera Valentí

L'Oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona reemprendrà el seu servei a Cardedeu el proper 18 de setembre i se situarà a la segpna planta de l'edifici Mas Riera Valentí, a Plaça Sant Corneli.

Mesos després del tancament de l'oficina al carrer Josep Vilaseca de Cardedeu, l'Oficina de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona es trasllada a la segona planta de l'edifici municipal Mas Riera Valentí, sobre del Jutjat de Pau. Obrirà les seves portes el proper 18 de setembre.

L'Ajuntament de Cardedeu té delegades les funcions de gestió i de cobrament dels principals tributs municipals a l'Oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. Per això, cal acudir a les seves dependències per a fer tràmits relacionats amb el pagament d'impostos, entre d'altres.  

La reobertura de l'oficina, temporalment en dependències municipals, permetrà a la ciutadania fer diversos tràmits, evitant la molèstia d'haver-se de desplaçar a un altre municipi.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: