|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Consum

Dilluns, 12 de març de 2018

L'OMIC surt al carrer el 15 de març per celebrar el Dia Mundial del Consumidor

De 10 del matí a 1 del migdia, una carpa a la plaça d'Anselm Clavé atendrà reclamacions de persones consumidores, tant de compra de productes com de contractació de serveis.
L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Cardedeu sortirà al carrer per atendre consultes i dubtes sobre consum el dijous 15 de març, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Consumidor.

L'OMIC instal·larà una carpa a la plaça d'Anselm Clavé, de 10 a 13 h del matí, des d'on s'atendran dubtes i reclamacions de qualsevol persona que hagi fet compres de productes o contractacions de serveis i consideri que no s'han respectat els seus drets com a consumidor.

Cada 15 de març se celebra el Dia Mundial del Consumidor amb motiu que el 15 de març de 1962, John F. Kennedy, president dels EUA, va pronunciar un discurs, davant el Congrés d'aquest país, incidint en els drets dels consumidors. Uns anys més tard, el moviment consumidorista internacional va començar a celebrar cada 15 de març el Dia Mundial dels Drets del Consumidor per augmentar la consciència mundial sobre aquests drets, data que va quedar definitivament instaurada de forma oficial per l'ONU l'any 1983.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: