|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Diumenge, 15 de desembre de 2013

L'Oficina de Català de Cardedeu difon la campanya "I tu, jugues en català?"

Uededrac Jocs, Les Novetats, El Gat Corneli, Llibreria Badallibres i Compàs són les botigues de Cardedeu que s'han adherit a la campanya per tal de donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català

Ara que s'acosten les festes de Nadal i Reis, molta gent es prepara per comprar jocs i joguines per regalar. Per donar a conèixer a la població quina és l'oferta d'aquests productes en català i a quines botigues es poden trobar, el CNL del Vallès Oriental ha engegat aquesta campanya, que es du a terme a tots els centres del Consorci per a la Normalització Lingüística, i també des de l'Oficina de Català de Cardedeu.

La campanya "I tu, jugues en català?" vol fer visibles els jocs i les joguines en català als establiments especialitzats, amb la voluntat de facilitar-ne la compra i fomentar-ne el consum.

Les botigues Uededrac Jocs, El Gat Corneli, Les Novetats, Llibreria Badallibres i Compàs, de Cardedeu, s’han adherit a la campanya. En aquestes botigues no us costarà trobar jocs i joguines en català.

A més, al web www.cpnl.cat/jocs/ hi podeu trobar:

catàleg de jocs i joguines en català

cercador de jocs i joguines en català

establiments adherits


Campanya "I tu, jugues en català? a Cardedeu

 

Esperem que aquestes eines us siguin útils i us animin a jugar en català!

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: