|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dijous, 19 de maig de 2016

L'Obra Social "la Caixa" aporta 10.000 euros a l'Ajuntament de Cardedeu per al servei d'àpats 2016

L'aportació servirà per cobrir, en part, els 59 serveis setmanals gratuïts que s'ofereixen a domicili a diferents persones del municipi.
L'Obra Social "la Caixa" ha donat 10.000 euros a l'Ajuntament de Cardedeu que seran destinats al servei d'àpats a domicili. El consistori, a través de la regidoria d'Acció Social, va impulsar fa sis anys el servei d'àpats a domicili per tal d'atendre les mancances d'autonomia personal respecte a l'alimentació de les persones grans i/o en situació de vulnerabilitat. D'aquesta manera es dóna resposta a situacions de risc i/o disminució de la qualitat de vida. Actualment, se'n distribueixen 59 serveis setmanals gratuïts a diferents persones del municipi.

Han formalitzat l'aportació l'alcalde Enric Olivé, la regidora d'Acció Social, Laia Muñoz; el director de Banca Institucional de CaixaBank, Daniel Gatius; Àngel Almunia, director de l'oficina de CaixaBank de Cardedeu; Joan Badia, director de l'Àrea de negoci Vallès nord, i la cap de l'àrea de Drets socials i Desenvolupament econòmic, Ingrid Llopart.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: