|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Entitats

Dimecres, 11 de novembre de 2015

Lliurament dels Premis Compromís de la Fundació Viver de Bell-lloc

Dijous 12 de novembre, a les 19 h, al Centre Cultural.
La Fundació Viver de Bell-lloc ha convocat el lliurament de la primera edició dels Premis Compromís per aquest dijous 12 de novembre, a les 19 h, al Centre Cultural de Cardedeu (av. Rei en Jaume, 118).

Amb aquests premis l'entitat vol fer un reconeixement a les persones, empreses i administracions que han confiat en els seus serveis i que, d'aquesta manera, han permès donar més oportunitats personals i professionals a centenars de persones amb discapacitat de la comarca.

Els Premis Compromís estan organitzats en 8 categories amb un total de 30 candidats. Els guanyadors hauran estat seleccionats per un jurat format per persones de gran prestigi professional en l'àmbit de l'empresa, l'administració i les entitats socials.

Abans de l'acte del lliurament hi haurà dues xerrades. La primera anirà a càrrec de Jordi Farré, precandidat a la presidència del FCB i director general de Geek-Group. Aquesta empresa d'enginyeria compta amb la ràtio més alta d'integració de persones amb discapacitat més gran de l'Estat Espanyol. La segona serà pronunciada per Lluís Torras, professor de l'escola de negocis EADA, i s'orientarà a la Responsabilitat Social Empresarial.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: