|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Divendres, 11 de març de 2011

L'institut Pla Marcell estrena nou edifici

El nou centre escolar té capacitat per a 360 alumnes i ha suposat una inversió de prop de 4 milions d'euros.
Els alumnes i professors han estrenat el nou edifici de l'institut Pla Marcell. Després de signar l'acta d'ocupació i posada en funcionament de centre, durant la setmana blanca es va fer el trasllat de mobles i serveis, i les classes es van reprendre el 8 de març, pràcticament un any després de l'inici de les obres.

El nou centre escolar té capacitat per a 360 alumnes (tot i que ara hi ha 246 estudiants) i disposa de 13 aules, laboratori, biblioteca, menjador, despatxos per al professorat, i de tots els serveis propis d'un equipaments escolar. A més, té un gran pati que permetria una ampliació futura de l'edifici. Les obres han estat finançades per la Generalitat de Catalunya, que hi ha invertit 3.955.717 euros. Calamanda Vila, alcaldessa i regidora d'Educació, valora "la posada en marxa del nou edifici com una excel·lent notícia pels alumnes, els professors, les famílies i per a tot el municipi. Per fi la comunitat educativa del Pla Marcell disposa de les instal·lacions que es mereix".

L'institut Pla Marcell té accés principal pel carrer Ramon y Cajal, al barri de la Granada. Com a centre escolar, el SES Pla Marcell va entrar en funcionament el curs 2006-2007 i des d'aleshores ha estat emplaçat de forma provisional amb mòduls prefabricats al costat de la plaça de la Pubilla. Així, el trasllat de l'institut també permetrà recuperar en la seva totalitat aquesta plaça per al gaudi dels veïns, que ara estava parcialment ocupada pel pati del Pla Marcell durant els matins.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: