|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 16 de febrer de 2012

L'Institut Català d'Energia llença el Pla Renova't d'enllumenat per a comerços

Aquest pla té com a objectiu millorar l'eficiència energètica i reduir el consum d'energia.
L’Institut Català d’Energia (ICAEN), de la Generalitat de Catalunya, llença el Pla Renova’t d’enllumenat per a comerços per tal d’impulsar la substitució de les instal·lacions d’il·luminació interior dels comerços. Aquest pla té com a objectiu millorar l’eficiència energètica i reduir el consum d’energia i va dirigit a empreses del sector comerç.

Les ajudes subvencionen des de la substitució de bombetes, fluorescents, làmpades i equips per altres més eficients fins a la reubicació dels punts de llum per reduir el consum elèctric, passant per la instal·lació de sistemes de control d’encesa i de regulació del nivell d’il·luminació. En qualsevol dels casos, s’haurà de justificar una reducció de la potencia d’enllumenat per tal de beneficiar-se d’aquest pla.

L’ajut podrà suposar fins a un 30% del cost elegible de la nova instal·lació, fins a un màxim de 15.000 € per sol·licitant. El període per omplir la sol·licitud va del 15 de febrer al 30 d’abril de 2012.

Per més informació sobre el Pla Renova’t d’enllumenat per a comerços consultar el seu web.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: