|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Joventut

Dimarts, 10 d'agost de 2010

L'INCASOL reprèn, després de 14 mesos, les obres dels habitatges protegits de Torrent Llibre

Aquest dilluns 16 d'agost l'empresa Solius reprendrà les obres dels 22 habitatges de protecció oficial que l'INCASOL està construint a la zona del Torrent Llibre, concretament a la rambla Ernest Lluch. Les obres d'aquesta promoció van quedar aturades a finals de maig de l'any 2009 quan l'empresa adjudicatària del projecte, POPSA Construccions SL, les va abandonar i va tirar endavant un concurs de creditors.
Ara, després de 14 mesos amb l'obra aturada, la Generalitat ha encarregat a l'empresa Construccions Solius, que va quedar en segon lloc en la licitació, que acabi el projecte. Fonts de la Generalitat han confirmat a l'Ajuntament que les obres es reprendran aquesta propera setmana i que els pisos estaran enllestits durant la primavera de l'any que ve. Després l'Ajuntament procedirà a adjudicar els 22 habitatges en règim de lloguer a les persones de Cardedeu que vulguin optar-hi. Segons les mateixes fonts del Departament de Medi Ambient i Habitatge, als pisos encara els falta molta feina de paleta, instal•lacions i tots els acabats.

Recordem que el projecte preveu la construcció d'un edifici rectangular de planta baixa més tres plantes pis. La planta baixa tindrà 4 habitatges, i les plantes pis en tindran 6 cadascuna. Tots els habitatges tenen dos dormitoris i una superfície útil que oscil•la entre els 51 m² del més petit i els 61 m² del més gran. A la planta soterrani hi ha un aparcament de 22 places. L'edifici també disposarà d'una xarxa separativa d'aigües fecals i pluvials, i plaques d'aprofitament de l'energia solar per produir aigua calenta sanitària.

Les obres de construcció d'aquesta promoció van començar al gener de l'any 2008. El projecte tenia un pressupost de 1.848.502 euros i inicialment preveia un termini d'execució de 18 mesos.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: