|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 16 de juliol de 2009

L'illa de vianants de Dr. Klein no continuarà un cop acabada la prova pilot

L'alcaldessa Calamanda Vila i la regidora de Promoció Econòmica, Carme Mallorques, es van reunir ahir amb veïns i comerciants del centre per valorar la prova pilot de tancament d'un tram del carrer Dr. Klein per convertir-lo en illa comercial i de vianants. Els assistents van demanar a l'Ajuntament, de manera molt majoritària, la suspensió de la iniciativa al considerar que ha perjudicat tant les vendes dels comerços com la mobilitat dels veïns de la zona.
Tot i així, veïns i comerciants es mostren satisfets per haver tingut l'oportunitat de fer la prova pilot i valorar, entre tots, la seva viabilitat.

Els assistents també van demanar a les representants municipals que treballessin per tal d'intentar que passin menys cotxes pel carrer Dr. Klein i més a poc a poc, i que intensifiquin les negociacions per habilitar un aparcament gran i cèntric al municipi.

La prova pilot de tancament de Dr. Klein va ser avalada per la Comissió per a la Mobilitat i la Millora urbana, i comptava amb el vist-i-plau de l'Associació de Veïns del Centre, la Unió de Botiguers i els veïns i comerciants més directament afectats de Dr. Klein i ctra. de Cànoves.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: