|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 4 de febrer de 2019

"L'habitatge és un dret" al butlletí La Vila d'aquest mes

Al butlletí d'informació municipal La Vila parlem extensament del dret a l'habitatge, i expliquem totes les accions, iniciatives i projectes que s'han fet a Cardedeu els últims anys per garantir un habitatge digne a totes les persones del municipi.

Sabies que, en total, s'ha destinat 1/5 part de les inversions a habitatge i s'ha creat un parc social d'una quinzena d'allotjaments?

A la Vila també parlem del pressupost 2019 i una de les novetats que incorpora, la implementació de la tarifació social a les escoles bressol municipals a partir del curs vinent, és a dir, que les famílies pagaran en funció de la seva renda (amb el topall de la quota màxima actual), per garantir un model d'escola equitatiu, just i progressiu.

A més, expliquem que l'empresa municipal C10 Serveis i Manteniments ha assumit la gestió del manteniment de l'enllumenat públic aquest mes de febrer, entre d'altres informacions.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: