|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 22 de setembre de 2009

L'exposició "Ímbric" de Pep Duran tanca el cicle Cardedeu amb l'art vigent d'enguany

El cicle Cardedeu amb l'art Vigent tanca la programació d'enguany amb l'exposició de l'obra més recent de Pep Duran, Ímbric, que s'inaugurarà el divendres 25 de setembre, a les 20 h, al Museu Arxiu Tomàs Balvey.
La proposta de Pep Duran pretén unir dos mons, el de l'artista i la seva obra, i el dels fabricants dels seus somnis i idees, els germans Castells, artífexs de moltes de les escenografies de l'artista. Al llarg del recorregut per l'exposició descobrirem algunes obres recents de Pep Duran unides entre si per taulons i fustes, construint una línia infinita. L'exposició s'acompanya d'un catàleg amb text d'Enric Casasses i de la projecció d'un documental realitzat per RTV Cardedeu en què es pot veure el procés de muntatge de l'exposició.

La mostra, que es podrà visitar fins el 17 de gener de l'any vinent, tanca el primer any del cicle del programa d'art contemporani Cardedeu amb l'Art Vigent 2009-2010 comissariat per l'artista Anna Estany.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: