|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimecres, 4 de juliol de 2012

L'exposició 'A què juguem?', de producció pròpia, recorre els jocs d'abans i d'ara

Aquest divendres 6 de juliol es farà la inauguració al Museu Arxiu Tomàs Balvey.
El proper divendres 6 de juliol, a les 20h s’inaugura al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu l’exposició de A què juguem?, una exposició de producció pròpia on es fa un recorregut pels diferents jocs d’ara i abans, des del futbolí a la gallineta cega o els jocs amb sorra. Una exposició que ens farà recordar, emocionar i sobretot, jugar!

Amb aquesta exposició es vol mostrar el joc com un universal i socialitzador en totes les cultures, classes socials i edats. Doncs amb el joc, les persones creixen, creen, experimenten, construeixen i, sobretot, es comparteixen experiències. El futbolí, el parxís, les bitlles o el domino entre d’altres, són alguns dels jocs que el visitant trobarà a les sales del museu.

Uns jocs, la majoria dels quals es venen jugant des de fa molts anys i s’han anat ensenyant de pares a fills, passant a formar part així, del nostre patrimoni cultural. Al llarg de l’exposició el visitant també hi trobarà imatges antigues així com alguns fragments dels dietaris que Tomàs Balvey va fer des de 1895 al 1905 on parla dels jocs de carrer.

La mostra es podrà visitar fins l'11 de setembre de 2012.
Més Informació
Enllaç Museu de Cardedeu

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: