|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dilluns, 29 d'abril de 2013

L'expilot de ral·lis Hansi Babler, a les jornades de talent local "De Cardedeu al món"

Dijous 2 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca Marc
Hansi Babler serà el protagonista de la propera jornada del cicle de talent local De Cardedeu al món que es farà aquest dijous 2 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Hansi Babler és expilot de ral·lis de diverses modalitats i categories. Al 1990 va passar a la història com el primer espanyol que guanya una etapa en cotxe al ral·li París-Dakar. També ha participat al Ral·li dels Faraons, a Egipte, on va aconseguir el segon lloc, així com en nombrosos campionats de Catalunya i Espanya.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: