|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dilluns, 14 de gener de 2013

L'establiment Consum de Cardedeu donarà aliments a punt de caducar

L'Ajuntament ha arribat a un acord amb la cooperativa de supermercats per tal de fer arribar els aliments a les persones que més ho necessiten.

L'Ajuntament de Cardedeu ha arribat a un acord amb la cooperativa de supermercats Consum en què aquesta es compromet a lliurar gratuïtament els aliments que estiguin a punt de caducar a Serveis Socials de l'Ajuntament, que ho derivarà a Càritas Cardedeu.

Quatre persones (sorgides de l'Aplec dels Savis i el curs de Voluntaris) s'encarreguen, tres cops per setmana, de recollir els aliments (carn, peix, fruita, verdura...) a l'establiment de Consum a Cardedeu, i els traslladen a les dependències de Càritas, equipades amb neveres i congeladors. El personal de Càritas s'encarrega de distribuir-lo entre les persones que més ho necessiten.

L'Ajuntament està treballant per poder arribar a acords similars amb altres supermercats del municipi, amb el doble objectiu d'evitar el malbaratament d'aliments i donar alternatives a les persones amb pocs recursos.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: