|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dimarts, 4 de juliol de 2017

"L'esport a Cardedeu i el GiM10", nova jornada de Cardedeu en transformació

Dijous 6 de juliol, 19 h, Sala de les Columnes de l'Ajuntament.

"L'esport a Cardedeu i el GiM10" és el títol de la jornada de Cardedeu en transformació que es farà aquest dijous 6 de juliol, a les 7 de la tarda, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament.

L'acte es vehicularà a través d'un debat sobre l'estat general de l'esport a Cardedeu, amb representants d'entitats i associacions esportives locals, que perfilaran els reptes de futur. També incidirem en la promoció de la pràctica de l'esport en igualtat d'oportunitats per a tothom, promovent al mateix temps l'esport femení des de la infància. Intervindran en el debat:
  • Ramon Garcia, president dels Corrigaires - Col·lectiu d'Atletes de Cardedeu
  • Joan Cassà, president del Club Natació Pinetons Cardedeu
  • Maria del Carmen Romero, presidenta del Club Handbol Cardedeu
Amb moderació d'Anna Fernández

També s'hi explicaran les obres de millora de les instal·lacions del GiM10 i la gestió directa del servei per part de l'Ajuntament, que ha implicat també un canvi d'enfocament, passant d'una instal·lació amb caràcter d'esport tradicional a prioritzar les activitats basades en la salut i el benestar, al servei de la ciutadania.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: