|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Biblioteca

Dimarts, 21 de setembre de 2010

L'espai familiar de la Biblioteca enceta el curs amb un gran ventall d'activitats infantils per a totes les edats

La Biblioteca de Cardedeu ha preparat un gran ventall d'activitats adreçades a nenes i nens, des del mes de setembre i fins al desembre.
La novetat més destacada és la transformació del "Vet aquí un conte..." en dos cicles diferents pensats per a infants de diferents edats: L'hora menuda i les Històries trobades.

L'hora menuda, per als petits de 0-5 anys, és una activitat dissenyada per permetre la interacció entre els infants i els seus acompanyants. Els conductors explicaran els contes populars més coneguts, ensenyaran cançons de falda i de son, i parlaran amb els adults sobre com compartir estones de joc, de lectura i de veu amb els seus petits.

El cicle Històries trobades, per a infants a partir de 6 anys, serà la continuació de les anteriors hores del conte: sessions per als nens i nenes que els agraden les narracions llargues amb personatges molt diferents.

Totes les activitats infantils es faran a l'espai familiar de la Biblioteca Marc de Vilalba.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: