|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimarts, 1 de setembre de 2015

L'Escola Bressol Can Serra exposa dos estudis al congrés de recerca de la primera infància més important d'Europa

Els treballs es basen en l'educació psicomotriu, eix del projecte educatiu del centre.
L'Escola Bressol municipal Can Serra de Cardedeu participa a l'European Early Childhood Education Research Association (EECERA), el congrés d'investigació en educació més gran i més significatiu a nivell europeu, on hi assisteixen anualment més de 600 investigadors d'arreu del món.

Les educadores de Can Serra hi exposaran dos estudis propis: "Sistematització de l'activitat psicomotriu i desenvolupament cognitiu dels infants" i "Aprenem diferents qualitats perceptives a través del joc psicomotriu", ambdós basats en l'educació psicomotriu, base del projecte educatiu de l'escola des de fa 10 anys.

El congrés EECERA se celebra enguany del 7 al 10 de setembre a la Universitat Autònoma de Barcelona amb el lema "La innovació, l'experimentació i l'aventura en la primera infància". És la major conferència de recerca de la primera infància a Europa proporcionant un fòrum excepcional i de xarxa per als estudiosos, responsables polítics, investigadors i professionals. Cada any s'organitza en una ciutat europea, avalada per una xarxa universitària local, per encoratjar la creació de xarxes i la col·laboració entre països.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: