|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 25 de setembre de 2012

L'Esbarjo Verdi inicia la temporada estrenant la digitalització de la sala i un abonament

L'abonament Esbarjo Verdi serà trimestral, i els preus sense abonament es mantindran com fins ara.
L’Esbarjo Verdi inicia la nova temporada amb importants millores i novetats. D’una banda, s’ha digitalitzat el sistema, amb la instal·lació d’un projector digital, que permetrà oferir més estrenes i pel·lícules més actuals. Aquest canvi era necessari per poder seguir oferint programació Verdi, ja que la gran majoria de pel·lícules es distribueixen actualment en format digital. D’altra banda, la sala s’ha dotat d’un sistema d’àudio digital surround, que millorarà considerablement el sistema sonor de les projeccions. Aquests canvis han requerit una inversió per part de l’Ajuntament de Cardedeu de 69.500 euros.


Sessió especial d’inauguració

El proper divendres 28 de setembre es farà la sessió d’inauguració, una sessió especial amb una estrena: Una vida mejor (Une vie meilleure) de Cédric Kahn, que acaba d’arribar a les sales de cinema. Se’n farà una projecció a les 20 h, a la qual s’ha convidat personalitats i entitats del poble, i una segona projecció, a les 23 h. Per assistir a una de les dues sessions cal invitació, que es pot aconseguir a través del web www.esbarjoverdi.cat (http://www.esbarjoverdi.cat/?p=566) o a Vil·la Paquita.

Dissabte 29 i diumenge 30 es projectarà la pel·lícula Amor bajo el espino blanco, de Zhang Yimou, en sessions obertes a tot el públic.


Novetats de la temporada


La nova temporada porta, a part de millores estructurals, una projecció més: els dissabtes hi haurà sessió doble, una a les 20 h i una altra a les 23 h. Els horaris també variaran una mica, i quedaran d’aquesta manera:

Dijous: 21 h.
Divendres: 22 h.
Dissabte: 20 i 23 h.
Diumenge: 19 h.


Totes aquestes millores i novetats no es veuran repercutides en els preus, que es mantindran com fins ara. A més, es posarà a la venda un abonament trimestral, que donarà dret a una sessió cada cap de setmana fins al 31 de desembre. L’abonament no és nominal i té un cost de 42 euros. Es podrà comprar a través de www.esbarjoverdi.cat, a Vil·la Paquita o al mateix Esbarjo Verdi. Els preus sense l’abonament continuen sent aquests:

Entrada normal: 5 euros
Majors de 65 anys: 3 euros
TR3SC: 3 euros
Carnet Jove: 4 euros
Més Informació
Enllaç Web de l'Esbarjo Verdi

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: