|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 28 de juny de 2010

L'Esbarjo-Verdi inaugura l'espai "Cine, cafè i tertúlia"

El cinema Esbarjo-Verdi de Cardedeu inaugura l'espai "Cine, cafè i tertúlia" el proper dijous 1 de juliol, a les 21h, amb la projecció de la pel·lícula FAMILYSTRIP I la presència del seu director Lluís Miñarro que donarà pas a la projecció i oferirà un col·loqui posterior.
Lluís Miñarro és el productor de moda de cinema d'autor arreu d'Europa. Va ser qui va fer debutar Isabel Coixet al cinema, qui va produïr la primera pel·lícula de Julio Wallovits en solitari, o qui produeix a Manoel de Oliveira als seus 103 anys. És productor d'alguns dels cineastes catalans més importants dels darrers anys -de José Luis Guerín a Marc Recha, tot passant per Albert Serra, nòmina que últimament s'ha eixamplat amb noms com el de Apichatpong Weerasethakul, amb el qual ha guanyat la Palma d'Or a Cannes.

FAMILYSTRIP, la seva primera incursió en la direcció és la història del retrat que Miñarro va encarregar a un pintor amic per immortalitzar els seus pares com a regal i homenatge en el seu aniversari de bodes. Mentre els hi feien un retrat, Miñarro va decidir fer un docufamiliar natural, entranyable i divertit.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: