|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 29 de gener de 2010

L'Esbarjo-Verdi fa una sessió especial dilluns com a mostra de suport a la Llei del cinema

El cinema l'Esbarjo-Verdi ha programat una sessió especial de cinema per a aquest dilluns 1 de febrer amb l'objectiu de donar suport a l'avantprojecte de Llei del cinema de Catalunya que impulsa la Generalitat, i com a senyal de protesta a la pressió que reben algunes sales per fer vaga dilluns i boicotejar l'avantprojecte de Llei.

Tot i que l'Esbarjo-Verdi no ofereix cap pel·lícula en dilluns, el proper 1 de febrer projectarà a les 21 hores Partir, dirigida per Caherine Corsini on algunes escenes són en català protagonitzades per l'actor Sergi López. A més, les entrades seran a meitat de preu, o sigui 2 euros (en comptes dels habituals 4 euros que costen les entrades). D'aquesta manera Cardedeu serà una de les poques localitats del país on aquest dilluns es podrà veure cinema amb normalitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: