|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimarts, 23 de juliol de 2013

Les obres per asfaltar l'aparcament de Doctor Klein han començat aquesta setmana

El carrer Sant Ramon es farà de prioritat pel vianant.
El solar situat entre els carrers Doctor Klein i Sant Ramon s'asfaltarà per destinar-lo, de forma provisional, a aparcament. L'Ajuntament ha arribat a un acord amb BBVA, propietari del terreny, amb qui ha signat un conveni que permet executar una actuació de mínims al solar. El banc s'ha compromès a cedir el terreny com a aparcament públic fins que trobi un comprador.

És previst que les obres estiguin enllestides per la Festa Major. L'actuació preveu una capa d'asfalt que evitarà la pols i les molèsties al veïnat, i la col·locació d'una tanca perimetral de protecció en forma de tub per delimitar la zona d'aparcament. També es millorarà el carrer de Sant Ramon, anivellant la vorera i la part central per convertir-lo en vial amb prioritat pel vianant.

Mentre durin les obres no es podrà estacionar al tram del carrer Dr. Klein que toca a l'aparcament. Tampoc es podrà aparcar al carrer Sant Ramon, on només hi podran accedir els veïns i els vehicles d'urgències.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: