|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 30 de novembre de 2010

Els llums de Nadal de Cardedeu es tancaran a la nit

Els llums de Nadal de Cardedeu s'encendran el divendres 10 de desembre coincidint amb l'inici de la Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu.
La il·luminació nadalenca d'aquest any incorpora una novetat destacable: els llums estaran encesos només de 5 de la tarda a 11 de la nit (els caps de setmana fins a les 12), aconseguint el doble objectiu de reduir la contaminació lumínica i l'estalvi econòmic i energètic.

D'altra banda, l'aparcament de vehicles de can Mills estarà disponible cada dia mentre duri la campanya comercial de Nadal i Reis, del 10 de desembre al 10 de gener, i s'hi podrà estacionar gratuïtament durant tot el dia sense limitació horària. El solar, situat a la cantonada dels carrers Lluís Llibre i Molí, és molt a prop del centre i té capacitat per a 92 vehicles.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: