|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimecres, 30 de novembre de 2016

Les festes comencen al carrer Doctor Klein

Inauguració del nou carrer Dr. Klein amb una cercavila el 2 de desembre. Presentació de la campanya comercial de Nadal.
El nou carrer Doctor Klein s'inaugurarà aquest divendres 2 de desembre, a les 6 de la tarda, amb la cercavila festiva "Trompes i tabals" de Xarop de Canya, que començarà davant la Biblioteca Marc de Vilalba i finalitzarà davant la plaça de Sant Corneli. Després de la música s'oferirà xocolata calenta i coca per a tothom.

Durant l'acte es farà la presentació de la campanya comercial de Nadal i dels premis i sorpreses de les festes nadalenques.

Amb les obres, els trams inicials del carrer Dr. Klein (entre la carretera de Cànoves i el carrer de Sant Ramon) i del carrer Cervantes (entre els carrers Lluís Llibre i Dr. Klein) han passat a ser zona de vianants. D'altra banda, el tram de la carretera de Cànoves, entre la plaça de l'Església i el carrer Lluís Llibre, també serà zona de vianants i tindrà el mateix aspecte en breu. És previst que les obres de millora comencin al febrer de 2017.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: