|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimecres, 6 de juny de 2012

Les botigues tornen a sortir al carrer en la tercera edició de Botigues a la Plaça

Serà aquest dissabte, des de les 10 del matí fins a les 12h de la nit.
Les botigues de Cardedeu sortiran al carrer aquest dissabte. La Unió de Botiguers de Cardedeu (UBC), amb la col·laboració de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, organitzen la 3a edició de Botigues a la Plaça, una jornada amb l'objectiu de mostrar l'oferta comercial de Cardedeu i alguns productes a preus molt interessants.

Botigues a la plaça serà aquest dissabte 9 de juny, amb horari ininterromput des de les 10 del matí fins a les 12 de la nit. A més de l’oferta dels diferents establiments, durant tot el dia hi haurà activitats infantils (gimcana floral, taller de circ, jocs al carrer), i a partir de les 20.30h s’han programat actuacions musicals a la plaça de l’Església i Anselm Clavé. Les botigues i establiments, una cinquantena, estaran situats a aquestes places, al carrer Doctor Klein i a alguns carrers adjacents. Enguany l’horari s’allargarà fins a la mitjanit per tal d’ajudar a l’afluència de més visitants.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: