|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimecres, 13 d'abril de 2016

Les activitats del Museu pel "Cultura al plat", tot un èxit

Les activitats del Museu incloses al Cultural al plat han tingut molt bona acollida. Al matí de dissabte es va fer l'activitat sobre les llegums, on els joves pagesos de cal Cerdà van explicar les varietats de mongetes que cultiven i les formes de cultiu que ara apliquen els pagesos. En Pep Salsetes va explicar les propietats de les llegums i quines són originàries de la comarca. El públic va intervenir activament amb preguntes i aportant receptes de com cuinar-les. En acabar la xerrada, el personal de cuina del Tarambana va oferir un tast de diverses varietats de llegums de la comarca. Durant la tarda de dissabte, el taller per aprendre a fer un mosaic modernista va omplir de famílies la plaça de Sant Joan.

L'itinerari "Música als jardins" de diumenge va ser l'activitat més concorreguda, amb més de 50 persones visitant els jardins del Museu, de la Torre Viader i de la Casa Güal-Torre Montserrat per acabar al jardí de la Torre Amat amb un tastet musical a càrrec d'alumnes de l'Escola de Música Lluís Cullell. La jornada va finalitzar amb un tast de cervesa artesana Sant Jordi, de botifarra de cervesa de Can Bas i amb pa de massa mare del forn Domènech.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: