|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 30 de gener de 2017

L'edifici de l'Ajuntament, plató de rodatge de la sèrie "Nit i dia" de TV3

L'Ajuntament de Cardedeu s'ha transformat aquest matí en el fictici Ajuntament de Sant Feliu pel rodatge d'unes seqüències de la sèrie de TV3 "Nit i dia" produïda per Mediapro.

La despatx de l'alcalde, la Sala de Juntes i algunes zones de treball compartides han estat escenaris de la filmació, així com la façana de l'edifici i l'entrada al consistori. A mitja tarda la gravació s'ha traslladat a l'Hotel Xurin.

"Nit i dia" és una sèrie de TV3 produïda per Mediapro, un "thriller" realista protagonitzat per metges forenses, policies i jutges, personatges que conviuen dia a dia amb els aspectes més foscos de la realitat. Està creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galcerán, dirigida per Manuel Huerga i Oriol Paulo i protagonitzada per Clara Segura i David Verdaguer, entre d'altres. En la seva primera temporada va tenir una gran audiència i va rebre molt bones crítiques de la premsa especialitzada.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: