|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimecres, 24 d'abril de 2013

L'avinguda del Ferrocarril s'obre al trànsit després de l'asfaltatge amb més de 100 places d'aparcament

L'aparcament sud de l'estació de tren queda totalment asfaltat.
L'avinguda del Ferrocarril es va obrir ahir a la tarda al trànsit de vehicles i al pas de vianants després de les obres d'asfaltatge en el tram entre el camí de la Serreta i la baixada de la riera de Vallforners. Amb aquesta actuació l'aparcament sud de l'estació de tren ha quedat totalment asfaltat.

El nou vial té aparcament en cordó a banda i banda en la majoria dels trams i compta amb un carril destinat al pas de vianants. En total, disposa de 104 places d'aparcament de vehicles (abans de l'asfaltatge n'hi havia una vuitantena), dues de les quals per a persones amb mobilitat reduïda. També hi ha 9 places per a motos. Les obres s'han complementat amb la instal·lació d'11 punts d'enllumenat.

Per evitar que els vehicles circulin a velocitat excessiva, s'han fet tres esquenes d'ase, una a l'inici del nou tram asfaltat, una segona a l'alçada del pas soterrat del carrer Montseny, i la tercera al final del tram asfaltat.

Amb l'asfaltatge de l'avinguda del Ferrocarril s'ha resolt una petició històrica de veïns, usuaris de l'estació del tren i del mateix Ajuntament.

D'altra banda, properament es millorarà l'estat del ferm de l'avinguda del Ferrocarril des de la subestació elèctrica fins al passeig de la Riera (per sota el pont de la via del tren), una actuació inclosa dins el pla d'arranjament de camins rurals per a la prevenció d'incendis.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: