|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 30 de juny de 2015

L'Associació d'Empresaris i Propietaris de Cardedeu es reuneix amb el nou alcalde

L'associació, gestionada per PIMEC Vallès Oriental, presenta els seus objectius i ofereix la seva col·laboració al consistori per enfortir el teixit empresarial del municipi.
Representants de l'Associació d'Empresaris i Propietaris de Cardedeu, presidida per Rob Van der Snoek (CONTROL-ING, S.A.), s'han reunit amb el nou alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, i amb la regidora de Desenvolupament Econòmic Local, Núria Hernández. L'objectiu de la trobada ha estat presentar els objectius de l'associació, repassar les principals necessitats d'infraestructures per millorar la competitivitat de les empreses ubicades dins les zones industrials del municipi, i oferir la col•laboració de l'associació per a tots aquells aspectes de dinamització empresarial i definir accions que ajudin a millorar la contractació laboral de persones residents al municipi.

En paraules de l'Enric Olivé "l'apropament de l'empresa privada amb el consistori també és essencial perquè el creixement econòmic de les empreses dels nostres polígons reverteixi en la creació de nous llocs de treball per a la ciutadania de Cardedeu".

L'associació es va constituir el passat mes de desembre de 2014 i agrupa els cinc polígons industrials de Cardedeu: Sud, Aigües, Marital, Can Boixadera i C-251. El seu objectiu és la defensa dels interessos de les empreses ubicades en aquestes zones industrials, mes de 300 pimes, mantenir una interlocució única amb les administracions públiques i oferir serveis mancomunats a les empreses per tal de crear economies d'escala que permetin optimitzar costos. PIMEC Vallès Oriental gestiona i representa aquesta associació, organitzant totes aquelles actuacions que es determinen i són aprovades per als seus associats.

La reunió també va comptar amb la participació de Josep Boixadera (ALNU, S.A.), secretari de l'Associació; Joan Carles Basi, delegat Territorial de PIMEC al Vallès Oriental, i Marcela Véliz, responsable del Departament de Polígons de PIMEC.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: