|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dimecres, 12 de març de 2014

L'artista interdisciplinari Jordi Aligué, a les jornades de talent local "De Cardedeu al món"

Aquest dijous, 13 de març, a les 19 h a la Biblioteca.
Jordi Aligué serà el protagonista de la propera jornada del cicle de talent local De Cardedeu al món que es farà aquest dijous 13 de març, a les 19 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Jordi Aligué és artista interdisciplinari, investigador i professor de dibuix, pintura i gravat. Ha exposat a països com França, Itàlia, Suècia i el Japó, i ha participat en fires d'art de Bolonya i Londres entre d'altres. Ha format part de diferents projectes de promoció artística i cultural, i des del 2002 és director artístic de Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts al Parc del Garraf. Recentment acaba d'inaugurar l'espai d'art i ensenyament artístic "L'estació és allà", situat a Cardedeu.

De Cardedeu al món és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: