|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 5 de desembre de 2017

L'artista Aryz pinta un gran mural a la Diagonal Pujadas

El muralista cardedeuenc de renom internacional està creant una obra de grans dimensions.

L'artista Aryz, de Cardedeu, està fent una intervenció en una paret de l'edifici de la Diagonal Pujadas número 17, amb la col·laboració de la comunitat de propietaris i propietàries. La intervenció, que va començar a preparar divendres passat, s'allargarà fins a finals d'aquesta setmana.

Es tracta d'un projecte cultural conjunt de la Regidoria de cultura i el muralista Aryz, en compliment de la voluntat de donar suport i fer difusió del treball dels artistes plàstics del municipi, i al mateix temps, de l'embelliment de l'espai públic a través d'intervencions artístiques.

Aryz és un reconegut muralista internacional amb grans murals d'arreu del món. Ha fet intervencions a països europeus com Polònia, Dinamarca, Finlàndia o Itàlia; asiàtics, com Xina o Cambodja; o sud americans com Argentina o Veneçuela, entre d'altres. També ha pintat grans parets a Catalunya i Espanya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: