|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 7 de gener de 2016

L'Aplec de Sant Hilari celebra 600 anys i promou l'accés en bici i a peu

Diumenge 10 de gener se celebra l'Aplec de Sant Hilari. Aquest any, com a novetat, es prioritzarà l'accés en bici i a peu pel camí principal des de les 10 del matí i fins les 7 del vespre. Durant aquelles hores, l'accés en cotxe quedarà restringit a l'accés per carretera de Cànoves i via Can Siló.
Aquest diumenge 10 de gener se celebra el popular Aplec de Sant Hilari, la trobada popular que data de fa 600 anys, i que cada any aplega cardedeuencs i visitants als voltants de l'ermita de Sant Hilari, al nord rural de la vila.

Vista la creixent afluència de gent a l'esdeveniment, i per tal de facilitar l'accés calmat i més segur, es promou i es prioritzarà l'accés a peu i en bicicleta. Així:

- De 10 del matí a les 7 del vespre, el camí principal de Sant Hilari serà exclusiu per a persones que vagin a peu o en bicicleta, des de l'avinguda de Sant Hilari amb el carrer Turó de la Penya i fins a Can Cutiró.
- Entre les 10 del matí i les 7 del vespre, l'accés en vehicle motoritzat es podrà efectuar des de la rotonda de carretera de Cànoves, i via Can Siló, com es pot veure al mapa del cartell.
- El petit tram de convivència entre cotxes i vianants serà limitat per tanques de seguretat i l'obligació de reduir la velocitat.
- Els vianants i bicicletes podran gaudir d'un camí recuperat i alternatiu al dels cotxes des de Can Cutiró fins a Sant Hilari, passant per Can Volard.
- El circuit dels cotxes serà en un sol sentit de la marxa, com ja és habitual de cada any.

D'altra banda, i vista l'alerta per elevat risc d'incendi que patim aquestes dates, s'extremaran les mesures preventives, i es demana a tothom que actuï amb màxima responsabilitat i mantingui distància prudencial de seguretat respecte la massa boscosa.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: