|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 21 de juliol de 2011

L'àpat de Festa Major, protagonista de la imatge gràfica de la FM de Cardedeu 2011

La Festa Major de Cardedeu se celebrarà del 12 al 15 d'agost.
La imatge de la Festa Major 2011 és un homenatge a l'àpat de Festa Major. El seu dissenyador, Pau Ors, ha volgut destacar la importància del menjar a la festa, per tradicional i popular. A més, fa un símil entre la festa gran i un àpat, ja que ambdós pretenen delectar a petits i grans, estan fets amb productes de qualitat i requereixen d'un temps de preparació i cocció.

Aquest any es podrà seguir la Festa Major de Cardedeu mitjançant el web www.festamajorcardedeu.cat, un espai a través del qual es podrà consultar dia a dia la programació, amb informació d'interès, i on es podran compartir continguts a les xarxes socials.

L'acte de presentació de la imatge gràfica va comptar amb la presència de Ricard Bertran i Jordi Tornabell, de la Colla Gegantera de Cardedeu en representació de la Comissió de Festa Major 2011, el dissenyador Pau Ors, Carme Mallorques, regidora de Cultura i l'alcaldessa, Calamanda Vila.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: