|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dijous, 25 de gener de 2018

L'aparcament de Dr. Klein, tancat a partir del 5 de febrer

L'àrea de contenidors s'ha traslladat uns metres. Ben aviat s'obrirà un nou aparcament de 121 places en un solar entre les avingudes General Moragues i Onze de Setembre.

A partir del dilluns 5 de febrer l'aparcament del carrer Doctor Klein quedarà tancat. L'Ajuntament deixarà de poder-ne fer ús en virtut del conveni signat amb BBVA fa uns anys, que el cedia com a aparcament públic fins que trobés un comprador. En aquest solar s'hi construirà un bloc de pisos amb locals comercials a la planta baixa a la façana del carrer Doctor Klein.

Amb motiu del tancament d'aquesta zona d'aparcament, el punt de recollida d'escombraries s'ha traslladat a la nova àrea de recollida del carrer Doctor Klein, a l'altura del número 44. A més, també s'ha reforçat l'actual àrea de contenidors del carrer Lluís Llibre, entre Cervantes i Sant Ramon.

D'altra banda, s'està treballant per habilitar un nou aparcament a un solar de 3.000 m² situat entre les avingudes General Moragues i Onze de Setembre, a la part sud. L'aparcament està a 5 minuts a peu del centre i serà ideal per a estacionaments de llarga durada. El terreny es compactarà amb àrid reciclat i s'hi instal·larà enllumenat. Tindrà capacitat per a 121 vehicles. 

La data de l’adequació del nou aparcament no està fixada encara perquè cal un conveni de cessió gratuïta amb els actuals propietaris, que està ja concretat i acordat però pendent de signar durant les properes setmanes. 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: