|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 14 de desembre de 2016

L'alumnat del PTT d'electricitat de la Mongia visita l'empresa Simon i la ferreteria Ferresuin de Cardedeu

Els estudiants d'electricitat han ampliat els seus coneixements elèctrics des de la vivència personal mitjançant la visita a Simon, empresa fabricant de material elèctric i creador de tecnologia per a entorns domèstics i professionals, i la visita a Ferresuin, ferreteria del municipi dedicada a la distribució i comercialització de material elèctric, d'aigua i gas.

A l'empresa Simon, de Barcelona, els joves han pogut comprovar les diferents proves a les quals són sotmesos els productes per certificar la seva qualitat: impactes, radiació ultraviolat, pressió amb moviment, resistència a l'aigua, comprovació al foc, vida mitjana dels materials, etc.

A Ferresuin l'alumnat han ampliat els seus coneixements respecte a la tipologia de materials i la seva funcionalitat en l'àmbit elèctric, d'aigua i gas.

L'equip docent del PFI-PTT Cardedeu vol agrair l'atenció i col·laboració d'aquestes empreses en la formació dels nostres joves.

 

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: